top of page

Avoimet työpaikat

Valprolla on runsaasti työmahdollisuuksia eri asiakkuuksissa. Tässä avoimet työpaikat. Jos haluat työllistyä logistiikka-alalle, mutta listalla ei ole juuri sinua kiinnostavaa työtä, voit lähettää avoimen hakemuksen.

Tekstiilihuoltaja, Tuusula, kokoaikainen

Etsimme reippaita työntekijöitä tekstiili-, ja työvaatepuolelle Elis Textile Service Oy:lle Tuusulaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse, sillä sinulle opetetaan kaikki tarvittavat taidot, ja tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja innostava tiimi sekä Elisin että VALPROn puolelta.

Varastotyöntekijä, Hyvinkää, määräaikainen

Haemme asiakasyrityksellemme positiivisen asenteen omaavia, motivoituneita varastotyöntekijöitä, monipuolisiin sisälogistiikan tehtäviin. Toivomme, että Sinulla olisi aikaisempaa kokemusta erilaisista varastotöistä, mutta kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi ja halukkuutesi oppia uutta!

Raskaan kaluston asentaja, Vantaa, kokoaikainen

Haemme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa raskaan kaluston asentajaa. Työtehtäviin kuuluu osana loistavaa tiimiä raskaankaluston alustojen- ja päällysrakenteiden huolto sekä kunnostus.  Päivittäisiin työtehtäviin sisältyy myös kolarikorjauksia, takuutöitä ja katsastushuoltoja.

bottom of page