top of page

Rekrytointipalvelu

Tervetuloa rekrytointipalveluumme, jossa yhdistyvät syvä ymmärrys toimialastanne ja tehokas rekrytointiprosessi!

Olemme luotettava ja riippumaton suorarekrytointikumppani, joka ymmärtää syvällisesti asiakkaidensa eri toimialojen tarpeet, ja joka panostaa laadukkaaseen ja tehokkaaseen rekrytointiprosessiin.  

Rekrytointikonsulttimme ovat eri alojen asiantuntijoita, jotka tuntevat niiden erityispiirteet sekä haasteet ja näin ollen osaavat tunnistaa juuri oikeat henkilöt eri organisaatioiden vahvistuksiksi.

VALPRO:lla hyödynnämme lisäksi laajaa asiantuntijaverkostoamme. 

Luotettavuus, turvallisuus, joustavuus sekä nopeus ovat rekrytointiprosessimme kulmakiviä. Soveltuvuuden ja referenssien tarkistaminen ovat onnistuneen rekrytoinnin perusta.  

Kehitämme jatkuvasti rekrytointiprosessiamme, jotta olemme aina ajan hermolla.  

Olemme rohkeita ja avoimia ideoimaan erilaisia ratkaisuja. Joskus tärkeintä ei ole pelkkä substanssiosaaminen, vaan henkilön persoona, oppimiskyky ja halu sekä kokemuksen soveltaminen uusiin haasteisiin. Uskomme monimuotoisuuden voimaan ja siihen, että erilaiset taustat ja persoonallisuustyypit rikastuttavat organisaatioita.

Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaittemme organisaatiota, jotta pystymme luomaan todellista lisäarvoa ja rakentamaan yhdessä pitkäaikaista strategista kumppanuutta.

VALPRO:n suorarekrytointipalvelu on...

Luotettavuutta ja toimialaymmärrystä

Kokeneet rekrytointikonsulttimme tuntevat eri toimialojen erityispiirteet ja pystyvät tunnistamaan parhaat mahdolliset ehdokkaat organisaationne tarpeisiin. Lisäksi käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto.

Rohkeus ja monimuotoisuuden ymmärrys

Arvostamme erilaisia taustoja, kokemuksia ja persoonallisuuksia. Uskomme, että juuri oikea henkilö voi omilla vahvuuksillaan tuoda organisaatioon uusia näkökulmia ja voimavaroja.

Strateginen kumppanuus

Joustavaa ja nopeaa

Olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavaa ja nopeaa palvelua, jotta voimme täyttää asiakkaittemme avoimet positiot mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Soveltuvuus- ja referenssitarkistukset

Takaamme, että̈ jokainen haussa etenevä kandidaatti on läpikäynyt referenssitarkistuksen sekä asiakkaan toiveen mukaisen soveltuvuustarkistuksen ennen jatkoon valintaa. 

Tavoitteenamme on aidosti oppia tuntemaan asiakkaamme organisaatio, jotta voimme tarjota merkittävää lisäarvoa ja rakentaa pitkäaikaista strategista kumppanuutta.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne

Kiitos yhteydenotosta

bottom of page