top of page

Varastotyöntekijä, 
määräaikainen

Hyvinkää

Haemme asiakasyrityksellemme positiivisen asenteen omaavia, motivoituneita varastotyöntekijöitä, monipuolisiin sisälogistiikan tehtäviin. Toivomme, että Sinulla olisi aikaisempaa kokemusta erilaisista varastotöistä, mutta kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi ja halukkuutesi oppia uutta!

 

Työtehtävässä pääset työskentelemään uudessa ja siistissä logistiikkakeskuksessa, hyvässä työporukassa. Käytössä on laadukkaat työvälineet ja saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tarjoamme kokoaikaista työsuhdetta elokuun 2023 loppuun asti. Töitä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin, vuoroviikoin 6-14 ja 14-22. Työpaikka sijaitsee Hyvinkäällä. 

Tässä on loistava tilaisuus tarjolla saada jalkaa varaston oven väliin. Laita rohkeasti hakemusta oheisen linkin kautta ja toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Työpaikan sijainnista johtuen, Sinulla tulisi olla oma auto käytettävissä työmatkoihin. Julkisilla kulkuneuvoilla työpaikalle ei pääse.

Mitä toivomme sinulta: 

  • Hyvää asennetta 

  • Halua tarttua monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin 

  • Hyvää suomen kielen taitoa

  • Kaikenlainen kokemus varastotyötehtävistä katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle: 

  • PAM Kaupan alan Varasto-TES mukainen palkkaus

  • Kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen

  • Mahdollisuus kehittyä työssä ja monipuolisen urapolun logistiikka-alalla 

  • Valprolaisena pääset nauttimaan yrityksen kattavista henkilöstöeduista 

 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt. Pääset tekemään hakemuksesi alla olevan nappulan kautta. 

 

Lisätiedot: 

VALPRO Rekrytointi

09 315 26510

rekrytointi@valpro.fi

VALPRO Logistics Oy

VALPRO Logistics Oy logistiikka-alan ammattilaisiin ja -palveluihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Vantaa. Panostamme hyvään työyhteisöön, laadukkaaseen palveluun ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Teemme yhteistyötä Suomen johtavien logistiikkayrityksien kanssa Uudenmaan alueella.

 

VALPRO on Henkilöstöpalveluliiton HPL ja LOGY Ry:n jäsen.

bottom of page