top of page

Haluamme olla paras työnantaja logistiikka-alalla

Yrittäjälähtöisyys 

Yhtiön taustalla ovat yrittäjät Saku & Antti, jotka tapasivat jo 15 vuotta sitten Nuori Yrittäjyys -ohjelman (Junior Archievement Company Program) kautta. He haluavat tuoda yhtiöön osaamistaan ulkoistusliiketoiminnasta, henkilöstöhallinnosta, teknologiasta sekä kasvuyritysmaailmasta.  

"Arvostamme yrittäjämäistä aktiivista asennetta ja haluamme kehittää yhtiötä yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Parhaat tulokset saavutetaan aina ottamalla asiakkaat ja työntekijät huomioon liiketoiminnassa. Kun VALPROlaiset menestyvät tehtävissään, niin asiakas kiittää.” -Antti, talousjohtaja

Meidän tarina

VALPROn toiminta käynnistyi Vantaalla 2019, kun yritykseen palkattiin ensimmäiset paketti- ja kuorma-autonkuljettajat. Toimintaa laajennettiin strategian mukaisesti vuonna 2021 alussa sisälogistiikan tehtäviin ja työntekijöiden määrä on kasvanut.

 

"Meille työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja pyrimme jokaisen osalta löytämään hänelle parhaiten soveltuvan tehtävän, ja sitä kautta tarjoamaan mielenkiintoista työtä, haasteita ja etenemismahdollisuuksia työelämässä."

-Saku, toimitusjohtaja

bottom of page