Haluamme olla paras työnantaja logistiikka-alalla

Meidän tarina

VALPROn toiminta käynnistyi Vantaalla 2019, kun yritykseen palkattiin ensimmäiset paketti- ja kuorma-autonkuljettajat. Toimintaa laajennettiin vuonna 2021alussa myös sisälogistiikan tehtäviin ja työntekijöiden määrä on kasvanut.

"Ydinajatuksemme on toimia logistiikka-alan ulkoistuskumppanina." -Saku, toimitusjohtaja

 

Meille työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja pyrimme jokaisen osalta löytämään hänelle parhaiten soveltuvan tehtävän, ja sitä kautta tarjoamaan mielenkiintoista työtä ja haasteita työelämässä.

Yrittäjälähtöisyys 

Yhtiön taustalla ovat sarjayrittäjät Saku & Antti, jotka tapasivat jo 15 vuotta sitten Nuori Yrittäjyys -ohjelman (Junior Archievement Company Program) kautta. He haluavat tuoda yhtiöön osaamistaan ulkoistusliiketoiminnasta, henkilöstöhallinnosta, teknologiasta sekä kasvuyritysten johtamisesta.  

"Arvostamme yrittäjämäistä asennetta ja haluamme kehittää yhtiötä yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Parhaat tulokset saavutetaan aina ottamalla asiakkaat ja työntekijät huomioon liiketoiminnassa. Kun VALPROlaiset menestyvät tehtävissään, niin asiakas kiittää.” -Antti, talousjohtaja