top of page

Open jobs

Valpro has a variety of different job opportunities for you in different work locations. Here you can apply to some of them. If you're interested to work in the industry or at Valpro, and you won't find a match from the list, please apply to the "Avoin hakemus" (Open application) so our team can find job options for you.

Tekstiilihuoltaja, Tuusula, kokoaikainen

Etsimme reippaita työntekijöitä tekstiili-, ja työvaatepuolelle Elis Textile Service Oy:lle Tuusulaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse, sillä sinulle opetetaan kaikki tarvittavat taidot, ja tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja innostava tiimi sekä Elisin että VALPROn puolelta.

Varastotyöntekijä, Hyvinkää, määräaikainen

Haemme asiakasyrityksellemme positiivisen asenteen omaavia, motivoituneita varastotyöntekijöitä, monipuolisiin sisälogistiikan tehtäviin. Toivomme, että Sinulla olisi aikaisempaa kokemusta erilaisista varastotöistä, mutta kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi ja halukkuutesi oppia uutta!

Raskaan kaluston asentaja, Vantaa, kokoaikainen

Haemme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa raskaan kaluston asentajaa. Työtehtäviin kuuluu osana loistavaa tiimiä raskaankaluston alustojen- ja päällysrakenteiden huolto sekä kunnostus.  Päivittäisiin työtehtäviin sisältyy myös kolarikorjauksia, takuutöitä ja katsastushuoltoja.

bottom of page